Nagelreparatie

nagelreparatie sculpture gel traumanagel mycosenagel

De sculpture gel is een uitkomst voor vele nagelproblemen, te weten schimmel-/kalk-/mycose nagels, ingroeiende nagels, stootnagels, nagels die loslaten van de nagelplaat, tunnelnagels etc. Maar ook voor nagels waarvan een stukje afgestoten is en deze begeleid dient te worden in zijn groei of puur voor het aanzicht.

De behandeling bij een schimmelnagel: De schimmel wordt zo ver mogelijk weggefraisd. Op het restant zal de nagel gebouwd worden met de sculpture gel. Als de nagel er weer op zit, kan deze eventueel nog gecamoufleerd worden met een colourgel. Zodat ook mensen met schimmelnagel(s) mooie voeten hebben, zonder zich ervoor te hoeven schamen. Nadat de sculpture gel erop zit, kunt u gewoon verder gaan met de behandeling van de schimmel.

De behandeling bij een ingroeiende nagel: De betreffende hoek wordt uit de nagel verwijderd. Als de hoek weg is, zal eerst al het eelt wat er zit verwijderd moeten worden. Hierna zal met behulp van de sculpture gel de hoek er weer aan worden gezet.

De behandeling bij een stootnagel of loszittende nagel: De nagel wordt eerst zover mogelijk weggefraisd en op het restant zal weer een nieuwe nagel opgebouwd worden. De gel zorgt voor de begeleiding van de groei van de nagel.

Kijk op de prijslijst voor de tarieven van de behandelingen.